Content Management System (CMS)

Alle websites en webshops die door WebSpecialist ontwikkeld worden zijn voorzien van een Content Management System. Op die manier kun je op eender wanneer en eender waar, zonder technische kennis, de inhoud van je website aanpassen.

WebSpecialist heeft ervaring met verschillende CMS'en. Daarvan voldeed echter geen enkel volledig aan de vele hoge eisen die WebSpecialist stelde. Daarom besloot WebSpecialst uiteindelijk op basis van jarenlange ervaring en expertise een eigen CMS te ontwikkelen.
Voor alle nadelen die in andere CMS'en aangetroffen werden bedacht WebSpecialist een oplossing. Sindsdien kan WebSpecialist klanten een superieur Content Management System aanbieden: Minerva CMS.

Voor de gebruikers
De klant die het CMS gebruikt komt op de eerste plaats. Ieder CMS beweert gebruiksvriendelijk te zijn, maar Minerva CMS legt de lat heel wat hoger.
Voor het gebruik van Minerva CMS is geen technische kennis vereist. Het beheersysteem is logisch opgebouwd en toont enkel wat de gebruiker echt nodig heeft. Ook een meertalige website is heel eenvoudig en efficiƫnt te beheren.

Voor de webbouwer
Minerva CMS bevat heel wat standaard functionaliteiten. Daarnaast kan het beheersysteem probleemloos en vlot uitgebreid worden naargelang de wensen van de klant. Snelle ontwikkeling betekent voor de klant een lage ontwikkelingskost.

OVER WEBSPECIALIST

WebSpecialist werd opgericht door Jeroen Deklerck.

Jeroen werkte meer dan 10 jaar als webontwikkelaar bij een internetbedrijf. Hij bouwde websites, webshops, CMS'en en allerlei andere webtoepassingen.

Geleidelijk aan kreeg Jeroen een eigen visie op verkoop, ontwikkeling, service en interne werking. In combinatie met de nodige ervaring leidde dit uiteindelijk tot de beslissing om een eigen webbedrijf te starten.

WebSpecialist geeft steeds waardevol advies en levert kwaliteitsvolle projecten af tegen een gunstige prijs.

Tel. 056 19 09 00
contact@webspecialist.be

Stedestraat 51
8530 Harelbeke

BE 0686.959.245

New website coming soon !