Webtoepassingen

WebSpecialist is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online software, volledig volgens de noden en wensen van de klant.

Troeven
De gebruikers hoeven geen software te installeren, ze hebben enkel een toestel met internetverbinding nodig om de webtoepassing op te vragen. Zo is de webtoepassing altijd en overal beschikbaar. Alle informatie wordt centraal bewaard en dus is die informatie steeds up-to-date bij het opvragen ervan.
Deze kenmerken hebben belangrijke strategische voordelen.
Een webtoepassing kan ook gekoppeld worden aan bestaande interne systemen zoals een ERP-pakket of CRM-pakket.

Voorbeelden
Het kan gaan om een berekeningsmodule, boekingssysteem, plannningstool, document management system,... De mogelijkheden zijn eindeloos.
Denk bijvoorbeeld aan bedrijven waarbij medewerkers (verkopers, technici, chauffeurs,...) vaak onderweg en bij klanten zijn. Via hun smartphone, tablet of laptop hebben ze toegang tot de webtoepassing om interne informatie over de klant of over eigen producten op te vragen. Daarnaast kunnen ze onmiddellijk gegevens registreren (bestellingen, afspraken, vrachtgegevens, gepresteerde werkuren,...) en zo doorgeven aan medewerkers op kantoor. Bijzonder effeciënt, tijdsbesparend en kostenbesparend.

Maatwerk
WebSpecialist heeft alle expertise om een webtoepassing op maat te ontwikkelen. Eerst worden de ideeën voor de webtoepassing met de klant besproken en geeft WebSpecialist waardevol advies. Na de analyse wordt effectief gestart met de technische uitwerking.

Budgetvriendelijk
Webtoepassingen hoeven zeker niet altijd een grote investering te zijn. Soms kan een eenvoudige webtoepassing de werking van een bedrijf aanzienlijke verbeteren. Bovendien zorgt een webtoepassing meestal voor een kostenbesparing.

OVER WEBSPECIALIST

WebSpecialist werd opgericht door Jeroen Deklerck.

Jeroen werkte meer dan 10 jaar als webontwikkelaar bij een internetbedrijf. Hij bouwde websites, webshops, CMS'en en allerlei andere webtoepassingen.

Geleidelijk aan kreeg Jeroen een eigen visie op verkoop, ontwikkeling, service en interne werking. In combinatie met de nodige ervaring leidde dit uiteindelijk tot de beslissing om een eigen webbedrijf te starten.

WebSpecialist geeft steeds waardevol advies en levert kwaliteitsvolle projecten af tegen een gunstige prijs.

Tel. 056 19 09 00
contact@webspecialist.be

Stedestraat 51
8530 Harelbeke

BE 0686.959.245

New website coming soon !