Online advertising

Naast Search Engine Optimization kan ook online advertising ingezet worden om meer bezoekers op je website of webshop te krijgen. Er zijn verschillende mogelijkheden, telkens met specifieke kenmerken.

WebSpecialist start met een uitgebreid gesprek om je doel en verwachtingen te bespreken, alsook om de nodige kennis te verzamelen over jouw producten of diensten. We voeren een nauwkeurige analyse uit om jouw doelpubliek in detail te definiëren. We kijken vervolgens na welk soorten publiciteit voor jou het meest interessant zijn en stellen concrete strategische campagnes voor. Na overleg worden de gewenste campagnes effectief opgezet. Jij bepaalt daarbij steeds het advertentiebudget. Lopende campagnes worden opgevolgd en indien nodig bijgestuurd.

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising betekent publiciteit maken voor je producten of diensten via een zoekmachine. Net als men op zoek is naar de producten of diensten die jij aanbiedt, wordt jouw advertentie getoond. Precies op het juiste moment, dus heel efficiënt.

Tijdens de analyse worden de belangrijkste trefwoorden vastgelegd. Vervolgens kunnen die trefwoorden gebruikt worden om doelgerichte Google AdWords campagnes op te zetten.

Facebook advertising

Facebook weet alles over zijn leden: leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses,... Daar kan handig gebruikt van worden gemaakt. Op basis van de analyse worden Facebook interesses voor jouw doelgroep gezocht. Zo kan een Facebook campagne gelanceerd worden die specifiek gericht is naar jouw doelgroep.
Als gebruikers jouw bedrijfspagina of productpagina liken, dan kun je hen ook na de betalende campagne nog benaderen. Op ieder moment kun je berichten posten om verder de interesse te wekken van deze potentiële klanten.

Affiliate netwerken

Een affiliate netwerk brengt publishers en adverteerders samen. Publishers stellen ruimte op hun website beschikbaar voor advertenties. Adverteerders kunnen een aanvraag indienen om te adverteren op de website van één of meerdere publishers. Iedere publisher kan vrij de kostprijs bepalen voor de advertentie.

WebSpecialist onderzoekt welke publishers voor jouw doel het meest interessant zijn en zorgt voor de advertenties op de uitgekozen websites.

OVER WEBSPECIALIST

WebSpecialist werd opgericht door Jeroen Deklerck.

Jeroen werkte meer dan 10 jaar als webontwikkelaar bij een internetbedrijf. Hij bouwde websites, webshops, CMS'en en allerlei andere webtoepassingen.

Geleidelijk aan kreeg Jeroen een eigen visie op verkoop, ontwikkeling, service en interne werking. In combinatie met de nodige ervaring leidde dit uiteindelijk tot de beslissing om een eigen webbedrijf te starten.

WebSpecialist geeft steeds waardevol advies en levert kwaliteitsvolle projecten af tegen een gunstige prijs.

Tel. 056 19 09 00
contact@webspecialist.be

Stedestraat 51
8530 Harelbeke

BE 0686.959.245

New website coming soon !