Search Engine Optimization (SEO)

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat een website gemakkelijk wordt gevonden door zoekmachines en zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten.

SEO zorgt voor meer bezoekers op je website. Dat leidt tot meer bekendheid en vooral ook meer verkoop. Het is vaak een kleine investering in vergelijking met de resultaten die behaald worden.

WebSpecialist voorziet steeds basis SEO. De websites die WebSpecialist aflevert voldoen aan de richtlijnen van Google. De websites zijn technisch optimaal opgebouwd voor zoekmachines. Het Content Management System voorziet daarnaast alle nodige functionaliteiten om de webpagina's verder te optimaliseren.

Indien gewenst kan de klant kiezen voor uitgebreide SEO. We kijken dan na welke aanpassingen uitgevoerd kunnen worden om de website nog beter te laten scoren bij zoekmachines. Na een analyse worden ook zoekwoorden gedefinieerd en wordt de website in functie van die zoekwoorden specifiek geoptimaliseerd.

Naast SEO kan WebSpecialist ook zorgen voor online advertising om meer bekendheid en/of verkoop te genereren.

OVER WEBSPECIALIST

WebSpecialist werd opgericht door Jeroen Deklerck.

Jeroen werkte meer dan 10 jaar als webontwikkelaar bij een internetbedrijf. Hij bouwde websites, webshops, CMS'en en allerlei andere webtoepassingen.

Geleidelijk aan kreeg Jeroen een eigen visie op verkoop, ontwikkeling, service en interne werking. In combinatie met de nodige ervaring leidde dit uiteindelijk tot de beslissing om een eigen webbedrijf te starten.

WebSpecialist geeft steeds waardevol advies en levert kwaliteitsvolle projecten af tegen een gunstige prijs.

Tel. 056 19 09 00
contact@webspecialist.be

Stedestraat 51
8530 Harelbeke

BE 0686.959.245

New website coming soon !